Werk jij in een Zelforganiserend team of wil je dat? Schrijf je dan in voor:

Thijs Rijnbergen van Mensen in Bedrijf neemt je samen met Inge Smak mee in de wereld van de Teamrollen van Belbin. Samen doorlopen zij de 9 Teamrollen en helpen je om de teamrollen in je eigen praktijk vorm te geven. Veel kijkplezier!

Introductie in het Teamrol Management Model van Belbin
De Willers: De Vormer en de Voorzitter
De Doeners: Bedrijfsman en Brononderzoeker
De Voelers: Zorgdrager en Groepswerker
De Denkers: Plant en Monitor
Tot slot: De Specialist
Hoe kun je de kennis over teamrollen gebruiken om je team te versterken?
Er zijn verschillende manieren om teamrollen te achterhalen.
Interactie tussen teamrollen: een bedreiging en een kans!

Thijs Rijnbergen sluit dagelijks aan bij teams en organisaties om samenwerking te ontwikkelen. Hij is expert op het gebied van teamontwikkeling, zelforganisatie en teamleiderschap.

Thijs is co-auteur van Tools voor Teams en deelt graag zijn kennis en ervaring, zoals in onderstaande inspiratieboekjes.

Samen aan de slag met de Belbin inzichten

Haal het beste in mensen naar boven met deze compacte sets Teamrol kaartjes. Dit pakket bestaat uit 10 sets van elk 9 teamrol kaartjes. Op elk kaartje staan de kenmerken en valkuilen van een teamrol uitgewerkt. Ook vind je tips hoe je die teamrol in de praktijk het beste tot zijn recht kan laten komen. Je bestelt deze kaartjes in de webshop. Samen met nog meer nuttige Belbin producten.

Bestel deze Teamrol kaartjes in onze webshop >>

Gedoe in je team?

Ontdek met ons Inspiratieboekje ‘Eerste hulp bij Stroeve samenwerking’ wat je zelf alvast kunt doen om te werken aan het gedoe in je team.

Vraag dit boekje gratis aan >>