Werken met de Teamrollen van Belbin in uw team Werken met Teamrollen
Benut verschillen in teams

Mensen in Bedrijf logo teamontwikkeling


Home  Contact  Sitemap

 

Mensen in Bedrijf

Onze werkwijze

Onze klanten

Contact

 

 

Mensen in Bedrijf wordt ingehuurd door:

Mensen in Bedrijf werk voor teams

U bent hier: Home > Mensen in Bedrijf

Mensen in Bedrijf

Mensen in Bedrijf is sinds 2003 het expertisebureau op het gebied van teamontwikkeling, leiderschap en groepsdynamica. Het is onze missie teams in organisaties te helpen effectiever te functioneren. Dit doen wij vanuit onze visie op wat teams nu echt succesvol maakt, de 4 Dimensies van Effectieve Teamontwikkeling ©. Met behulp van rake interventies zoals procesbegeleiding, training, teambuilding en coaching. Onze klanten werken in alle sectoren, nationaal en internationaal. Zij kiezen voor ons, omdat ze zien dat wij teams werkelijk verder helpen op een gefundeerde, betrouwbare en trefzekere manier.

 

Mensen in Bedrijf investeert doorlopend in ontwikkeling en onderzoek om meer en meer grip te krijgen op de complexiteit van teams. Zo is Mensen in Bedrijf hard op weg hét kenniscentrum te worden op het gebied van teamontwikkeling.

 

Ons team

Mensen in Bedrijf werkt met een vast team dat gepokt en gemazeld is in het begeleiden van teams in organisaties. Wat ons bindt is onze gemeenschappelijke visie op wat teams nou werkelijk effectief maakt en de manier waarop wij teams in organisaties daarin helpen. Daarnaast biedt ons eigen team ons de gelegenheid bij uitstek om zelf te blijven ervaren hoe teams ontwikkelen en hoe je dit het beste kan gebruiken om zo scherp mogelijk te blijven varen.

Ons Team Jaco van der Schoor

Jaco van der Schoor

Voelt zich thuis in zowel de profit als non-profit organisaties en werkt graag vanuit een doortimmerde analyse en heldere visie op de toekomst.

Zwaartepunt:

Managementteams, die op het scherpst van de snede keuzes maken en daarin sterk van elkaar afhankelijk zijn.

Specialisatie:

Op een procesmatige manier met teams werken: werken in het hier en nu; Master of Belbin (Teamrollen).

Werkervaring:

Sinds 1994 werkzaam als trainer, adviseur en leidinggevende bij enkele grote trainingsbureaus. Vanaf 2003 vennoot en seniortrainer/adviseur bij Mensen in Bedrijf.

Opleiding:

Sociaal- en Organisatiepsychologie; specialisatie 'Interventies in Groepen en Organisaties'.
Masterclass Teamrollen van Belbin: lid van het Teamrolgilde. Deep Democracy Level 1, 2 en 3 gecertificeerd.

Contact:

Jaco@menseninbedrijf.nl

 

Ons team Thijs Rijnbergen

Thijs Rijnbergen

Werkt met passie als procesbegeleider en trainer. Thijs gelooft in de kracht en kansen van werken in het hier-en-nu en zet dit veelvuldig in tijdens training en teamontwikkeling. Hij brengt mensen op een veilige, toegankelijke manier met elkaar in gesprek over samenwerken en persoonlijke ontwikkeling.

Zwaartepunt:

Procesbegeleiding, teamontwikkeling en teamrol training.

Specialisatie:

Master of Belbin (Teamrollen); Begeleiden groepsdynamische processen; Transactionele Analyse, Deep Democracy.

Werkervaring:

Gewerkt als HR-adviseur en onderzoeker bij een groot adviesbureau en na een exercitie “sta in je kracht”, sinds 2008 werkzaam als trainer/adviseur bij Mensen in Bedrijf.

Opleiding:

Organisatie psycholoog (Universiteit Utrecht). Master of Belbin; Opleiding Transactionele Analyse: Persoonlijke groei, professionele ontwikkeling (3 jaar). Deep Democracy Level 1, 2 en 3 gecertificeerd.

Contact:

Thijs@menseninbedrijf.nl

Ons Team Inge Smak-Hemmes

Inge Smak-Hemmes

Gelooft dat iedereen op zijn eigen manier waardevol is. Weten wie we zijn ten opzichte van de ander maakt ons tot krachtige en effectieve personen. Ze streeft naar het inzetten van mensen op hun sterke punten om zo samen bij te dragen aan het groepsproces. Haar ambitie is positieve energie en richting (terug) te brengen bij mensen in hun werk.

Zwaartepunt:

Veranderingstrajecten in diverse lagen van de organisatie. Opnieuw koers bepalen. Oude patronen en overtuigingen loslaten en nieuw concreet gedrag eigen maken om mee te kunnen in de verandering.

Specialisatie:

Master of Belbin (Teamrollen); Zowel profit als non-profit organisaties waarbij de medewerkers commerciëler of klantgerichter moeten worden; Teams, die effectiever gebruik willen maken van elkaar. Situaties, die vragen om transparantie en openheid.

Werkervaring:

Vanaf 2003 werkzaam op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gecombineerd met kennis van commercie en marketing. Gestart als incompany trainer en doorgegroeid bij een groot trainingsbureau als trainer en organisatieadviseur. Vanaf juni 2012 werkzaam bij Mensen in Bedrijf als trainer, adviseur en procesbegeleider.

Opleiding:

Hogeschool Amsterdam, Communicatiemanagement. Professionele "Train de trainer" opleiding; NLP & Communicatie; Transactionele Analyse. Deep Democracy Level 1, 2 en 3 gecertificeerd.

Contact:

Inge@menseninbedrijf.nl

 

Publicaties van Mensen in Bedrijf

 

Tagcloud werkenmetteamrollen.nl

Teamrol management Talent benutten Teamrol trainingen Werving & Selectie Belbin Materclass Teamprofielen Uitleg teamrollen Teams samenstellen Teamrol Testen Big Five Leve het Verschil! Online Teamscan Gratis Teamrollentest Succesverhalen Boeken Mensen in Bedrijf Outdoor teamrol training Teamontwikkeling Meredith Belbin

 

Leve het Verschil!

Hét boek voor het werken met de teamrollen van Belbin.

Succes Stories

Welke organisaties gingen u voor?

Online Teamrol vragenlijst

Welke Teamrollen heeft u? In 5 minuten weet u het antwoord

Online Teamscan

Hoe effectief is uw team? In 5 minuten weet u het antwoord

 

Samen Succesvol     

 

Over Werkenmetteamrollen.nl

Initiatief van Mensen in Bedrijf
Onze klanten
Reacties van deelnemers

© 2014 Mensen in Bedrijf

Gerelateerde sites

Menseninbedrijf.nl
Werkenmetteamrollen.nl
Teambuilding4u.nl
Teamsvandetoekomst.nl
Teamontwikkeling.net

Informatie

Neem contact met mij op
Downloads

Mensen in Bedrijf on LinkedIn