Werken met de Teamrollen van Belbin in uw team Werken met Teamrollen
Benut verschillen in teams

Mensen in Bedrijf logo teamontwikkeling


Home  Contact  Sitemap

 

Mensen in Bedrijf

Onze werkwijze

Onze klanten

Contact

 

 

Mensen in Bedrijf wordt ingehuurd door:

Mensen in Bedrijf werk voor teams

U bent hier: Home > Klanten van Mensen in Bedrijf

Klanten van Mensen in Bedrijf

Onze klanten werken in alle sectoren, nationaal en internationaal. Zij kiezen voor ons, omdat ze zien dat wij teams werkelijk verder helpen op een gefundeerde, betrouwbare en trefzekere manier.

Trainingsbureau Mensen in Bedrijf werkt onder andere voor de volgende klanten:
(In alfabetische volgorde)

Albert Hein

Albert Heijn is onderdeel van Ahold, een internationale groep van kwaliteitssupermarkten actief in de Verenigde Staten en Europa.

Allianz

Allianz Nederland is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld.

ANWB

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

COA Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is voor de Nederlandse samenleving de opvangorganisatie die zorgt voor probleemloze opvang van vreemdelingen.

Ernst & Young

Ernst & Young is wereldwijd toonaangevend op het gebied van assurance, tax, transactions en advisory.

Float Onderwijs

Float Onderwijs is een betrouwbare partner voor onderwijskundige ondersteuning aan beroepsonderwijs en kenniscentra.

Fortis ASR (ASR Verzekeringen)

ASR Verzekeringen is de nieuwe naam van het voormalige Fortis ASR en biedt particulieren via het intermediair een assortiment verzekeringen en financiële producten. ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland.

Greenpeace

Greenpeace is een internationale milieuorganisatie die door onderzoek, overleg en acties werkt aan een duurzaam evenwicht tussen mens en milieu.

IKEA

Oprichter Ingvar Kamprad starte IKEA in 1943. De IKEA Groep is uitgroeid tot een winkelervaring met ruim 128.000 medewerkers in 24 landen.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis staat voor moderne zorg die diep in stad en streek is verankerd. Het zorggebied omvat circa 360.000 inwoners. Als algemeen ziekenhuis biedt het Jeroen Bosch Ziekenhuis gespecialiseerde medische zorg en opleidingen.

Provincie Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant is het bestuur tussen de regering in Den Haag en de gemeente.

De Rabobank Groep

De Rabobank Groep is actief in 45 landen, inclusief Nederland, verspreid over 569 vestigingsplaatsen. De 153 zelfstandige lokale Rabobanken, waar bijna 29.000 medewerkers werken, vormen het dichtste bankennetwerk van Nederland. De Rabobank telt ruim 1.100 vestigingen en bijna 3.100 geldautomaten.

Stichting Sanquin Bloedvoorziening

Stichting Sanquin Bloedvoorziening verzorgt op not-for-profitbasis de bloedvoorziening en bevordert transfusiegeneeskunde. Sanquin levert producten en diensten, verricht wetenschappelijk onderzoek en verzorgt onderwijs, opleidingen, bij- en nascholing.

Sara Lee

Sara Lee biedt consumenten en klanten van merken op het gebied van voedingsmiddelen, dranken en huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten, waaronder Pickwick, Ambi Pur, Ball Park, Douwe Egberts, Hillshire Farm, Jimmy Dean, Kiwi, Sanex en Senseo.

VvAA

VvAA is een ledenorganisatie van en voor professionals in de gezondheidszorg. Ruim 96.000 medici, paramedici, studenten voor die beroepen zijn lid van VvAA.
VvAA is opgericht in 1924 als een onderlinge autoverzekering van artsen, dierenartsen en tandartsen.

Zwitserleven

Als toonaangevende en gespecialiseerde pensioenverzekeraar biedt Zwitserleven haar klanten een gevarieerd pakket diensten en producten, gericht op inkomen voor later. In 1901 werd Zwitserleven opgericht in Amsterdam als vestiging van de Zwitserse Rentenanstalt. Tot april 2008 maakte Zwitserleven deel uit van Swiss Life. Sinds deze tijd is Zwitserleven onderdeel van SNS REAAL.

 

 

Tagcloud werkenmetteamrollen.nl

Teamrol management Talent benutten Teamrol trainingen Werving & Selectie Belbin Materclass Teamprofielen Uitleg teamrollen Teams samenstellen Teamrol Testen Big Five Leve het Verschil! Online Teamscan Gratis Teamrollentest Succesverhalen Boeken Mensen in Bedrijf Outdoor teamrol training Teamontwikkeling Meredith Belbin

 

Leve het Verschil!

Hét boek voor het werken met de teamrollen van Belbin.

Succes Stories

Welke organisaties gingen u voor?

Online Teamrol vragenlijst

Welke Teamrollen heeft u? In 5 minuten weet u het antwoord

Online Teamscan

Hoe effectief is uw team? In 5 minuten weet u het antwoord

 

Samen Succesvol     

 

Over Werkenmetteamrollen.nl

Initiatief van Mensen in Bedrijf
Onze klanten
Reacties van deelnemers

© 2014 Mensen in Bedrijf

Gerelateerde sites

Menseninbedrijf.nl
Werkenmetteamrollen.nl
Teambuilding4u.nl
Teamsvandetoekomst.nl
Teamontwikkeling.net

Informatie

Neem contact met mij op
Downloads

Mensen in Bedrijf on LinkedIn